De curând, Adela Popescu și Radu Vâlcan eu revenit din „Vacanța lui Alexandru”, așa cum au numit-o chiar ei, deoarece a fost prima dată când au călătorit în trei. Frumoasa familie s-a odihnit în Grecia. Și pentru că băiețelul cuplului a văzut în premieră marea, Adela nu a ezitat să povestească despre această experiență.


„Intrarea în mare am făcut-o treptat. Nu l-am forțat să intre mai mult decât voia el. În fiecare zi câte puțin. Încercarea de a-l băga în mare cu colacul a fost un rateu. Cred că îl zgâria. Îi plăcea doar susținut de mânuțe. Așa că am ajuns ca spre final să intre cu totul, ba chiar se relaxare atât de tare, încât, ținut de genunchii mei, făcea pluta. Adică se relaxase total”, scrie Adela Popescu într-un articol de pe blogul său.

IMG_4336-600x800

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu) pe

Totodată, vedeta română a menționat și ce s-a schimbat în alimentația micuțului atât timp cât s-au aflat în vacanță, dar și cu ce a obișnuit să îl hrănească:

„În vacanța asta a descoperit „Mozzarella” și mâncatul ca oamenii mari. Cu furculițe și linguri. Așa că masa se prelungea la nesfârșit, pentru că nu mai voia nici măcar cu mâna să apuce cartoful fiert, spre exemplu, ci doar dacă era înfipt în furculiță. Imaginați-vă cum ne-a fost cu supa. În continuare, sân la greu, pepene galben, roșu, omletă, pește – doar Dorada.”

Citește și: Adela Popescu: „Alăptarea te ajută să te simţi cel mai important om de pe planetă pentru cineva și chiar să fii!”

Imediat ce a revenit din Grecia, Adela Popescu și-a continuat vacanța la Sighișoara, acolo unde a avut ocazia să revadă tradiții și să guste din bucatele tradiționale, alături de cei dragi.

Foto: Instagram.com, adelapopescu.eu