Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai frumoase și trainice cupluri din România. Familia lor este pentru mulți un exemplu și s-ar părea că trăiesc într-o atmosferă mereu romantică și roz, dar lucrurile nu stau chiar așa. Actrița a povestit ieri într-o postare pe instagram multe detalii neștiute despre relația lor. 

„Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau, poate e, dar nu îi plac clișeele. Sau, poate e timid și fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea știe ce să facă cu ele. Nu își amintește ziua nunții. Cadoul de ziua mea mi-l dă cu o săptămâna înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare.

Sunt șanse să uite și de flori. Nu mă „scaldă” în complimente. Nu îmi spune zilnic „te iubesc”. Nu îmi spune „femeia mea”. Nu m-a așteptat niciodată cu lumânări și cadă plină cu petale de trandafiri. Nu mă mângâie în somn. 🙂

În schimb, astăzi, pentru că m-a văzut obosită, mi-a zis:„distrag eu copiii, du-te sus și culcă-te”. Îmi aduce cireșe și pepene când vine de la alergat. În fiecare zi! Când nu e sezon, cafea și pâine caldă. Îmi lasă întotdeauna ultima bucățică de mâncare din farfuria lui, asta după ce eu am terminat deja tot ce era în a mea. Îmi gătește ce știe că îmi place. Uneori, mă duce cu mașină doar „că să mai stăm și noi de vorba”.
Când mănâncă usturoi doarme în altă camera. 🙂

Și, chiar acum, deși eu sunt sus de ceva timp, și aud ce haos e jos, nu vine să mă „trezească” și nici nu îi trimite pe cei mici peste mine să o facă. Dar, pentru că și eu îl iubesc, o să cobor să îl salvez și să mâncăm împreună. Pentru că știu că nu a mâncat nimic de dimineață și nici nu o va face fără mine”, a mărturisit Adela.

Postarea Adelei a adunat peste 40 de mii de aprecieri și sute de comentarii de admirație din partea internauților.

Amintim că Radu Vâlcan și Adela Popescu au împreună doi băieți și actrița urmează foarte curând să mai nască un copil, tot băiat.