Adela Popescu nu și-a ținut ascunsă vreodată pasiunea ei față de modă și haine exclusiviste. Actrița este adepta stilului casual, ia pe blogul ei, deseori îți etalează ținutele dragi sufletului. De această dată Adela a uimit cu o postare despre second hand.

Shoppingul la second hand este și o lecție de stil, unde printr-o grămadă de haine mai vechi, trebuie să găsești ținute stilate, pe care să le combini corect. Ei bine, Adela și-a antrenat deja bunul gust la capitolul haine, astfel că nu e de mirare că și-a găsit niște ținute superbe la un magazin de second hand: o geacă și un sacou de care rar găsești în magazinele noi.

„Nu m-au mancat nici păduchii și nici n-am facut vreo boală de piele…” a comentat Adela pe Facebook, postarea ei de pe blog.

IMG_9497

Adela este plecată într-un turneu „Haimana”, însă a uitat că va avea nevoie și de haine groase, noroc de second hand-ul de care a dat la Bârlad.IMG_9498

Iată povestea shopping-ului second hand, relatată pe blogul Adelei:

1. Ca va fi atât de frig;

2. Ca vom fi invitați la televiziunile locale sa vorbim despre spectacolul nostru.

Motiv pentru care bagajul meu mare ca o garsoniera, practic nu are chiuveta si nici tacamuri. Respectiv o geaca foarte groasa si ceva mai de ocazie, pentru, ati ghicit! ocazii.

M-am tot gandit si am zis c-o sa dau iama in primul oras cu mall. Cum cele in care am fost pana acum au teatre, dar nu si mall, am mers la emisiuni imbracata „relaxato-neglijent” , si pentru problema pe partea de caldura, am cerut de pomana la colegi, ba o vesta, ba un parpalac, ba o paturica.

Ieri am ajuns in Barlad. Dupa ce ne-am cazat la o pensiune foarte draguta pe un deal de unde se vedea frumos tot orasul, am coborat „pi sentru” sa cautam un restaurant pentru o zama moldoviniasca.

In drumul nostru ochii mei s-au blocat pe o vitrina pe care scria: second hand la kilogram. Langa anunt, o geaca grasana ca o paine la cuptor si-ntr-o culoare turbata, de daca n-as fi facut aceasta dezvaluire, prindeam un „bine imbracate” sigur, sigur cu ea.

Intru, salut politicos. Marturisesc, oamenii se uitau cam ciudat la mine.

-N-o fi ea?

-Ea e, ca-i recunosc vocea. Dar ce sa caute intr-un second hand?

Cu o dexteritate antrenata in anii pre Buftea, unde creativitatea mea s-a dezvoltat si datorita hainelor la kilogram, am ochit si un sacou splendid, kaki, cu maneci de paiete. Perfect! Perfecte! Caci am indesat cu sete pe cantar ambele produse. 50 ron. Fericita ca dupa o afacere buna, imi vine urmatoarea idee si mai buna.

„Nu va suparati, o curatatorie exista in Barlad”?

„Sigur, domnisoara Adela, dupa colt”

Plec multumita catre locul cu pricina, gasesc deschis, las produsele la spalat pentru a doua zi si primesc bonul: 16 ron ambele.

Imi venea sa ma pup de cat de inspirata am fost!

Acum sunt multumita nevoie mare si cand o sa trec pe langa un mall, o sa intru dezinteresata in geaca mea portocalie ca un dovleac grasan, cumparandu-mi, eventual, niste sosete. *(Semnele de punctuație și ortografia din textul citat a fost păstrat)

IMG_9472
Foto: Adelapopescu.eu

Distribuie articolul: