ADDA se transformă în Cupidon pentru toți fanii ei care iubesc sau care… suferă din dragoste! Artista lansează, începând din 24 ianuarie, o campanie dedicată tuturor îndrăgostiților, celor care doresc să își cucerească sau recucerească persoana iubită.

„Campania CUPIDONadda este, din perspectiva mea, un manifest al iubirii. Când am conceput-o ne-am gândit la cât de multe ar putea schimba oamenii în viețile cotidiene, în special când e vorba despre dragoste. Îmi aminteam de un citat pe care îl citisem mai demult și în care cineva spunea că își dorește să devină artist pentru a vindeca inimi și cred că acesta este chiar rolul campaniei și al piesei pe care eu o voi lansa în februarie.”, este mesajul artistei.CUPIDONadda, cu hastag-ul #teasiubi, îi va da artistei ocazia să compună piese pentru fanii ei, inspirate din poveștile lor de dragoste și adresate celui sau celei pe care aceștia îl/o iubesc, dar nu au curajul să îi spună. Artista îi îndeamnă pe toți cei care o urmăresc și îi apreciază muzica să-i scrie povestea de dragoste într-un mesaj privat pe Instagram sau Facebook, iar ea o va transforma într-o piesă personalizată și o va publica.


În total, campania CUPIDONadda va conține 8 piese, iar artista va alege poveștile cu cel mai puternic impact asupra ei. Piesele compuse de ea vor fi publicate de 2 ori pe săptămână (lunea și joia), începând din 24 ianuarie până pe 20 februarie, atunci când ADDA va lansa oficial noua ei piesă, „Te-aș iubi”.

Distribuie articolul: