Acum pare că au o relaţie perfectă, însă lucrurile nu au stat aşa de la început. Kate şi William au depăşit drame adolescentine, infidelităţi şi chiar scandaluri de familie. Lucrul mai puţin ştiute: au fost persoane care au interferat în relaţia lor!

Dacă rămânea cu el, Kate nu mai ajungea Ducesă de Cambridge. Cine e fostul ei iubit?

E deja ştiut faptul că William a pus ochii pe Kate în timpul unei defilări pe podium, din timpul facultăţii. Pe atunci, ea purta controversata rochie transparentă, prin care i se vedea lenjeria intimă, care avea să-i cauzeze probleme cu reprezentanţii monarhiei britanice la începutul relaţiei cu Prinţul William al Marii Britanii.

Ce nu se ştie, însă, este faptul că Ducesa de Cambridge era implicată pe atunci într-o relaţie cu cineva. Potrivit apropiaţilor lui Kate, ea se iubea cu un student în anul patru la Universitatea St. Andrews, pe nume Rupert Finch. Relaţia lor era una asumată în cercurile lor de cunoscuţi, însă Prinţului William nu i-a păsat.

Imediat după defilare, el a căutat-o şi chiar a încercat s-o sărute. Alegerea lui Kate? Să refuze sărutul prinţului! Însă, acela a fost şi momentul în care Rupert Finch a pierdut-o. La doar câteva zile, Catherine şi William îşi începeau relaţia amoroasă. Povestind despre aceste vremuri, corespondentul regal Katie Nichol menţiona că „Rupert n-a avut nicio şansă în faţa viitorului rege al Marii Britanii”.

Culmea e că Rupert Finch nu le-a purtat nicicând pică Prinţului William şi lui Kate. El a acceptat invitaţia la nunta lor în 2011, prezentându-se la braţ cu partenera lui, Natasha Rufus Isaacs. Doi ani mai târziu, când Rupert şi Natasha s-au căsătorit, Kate şi William au acceptat să se numere printre invitaţii la mult aşteptatul eveniment.

okmagazine.ro

Distribuie articolul: