În prezent, Natalia Vodianova este printre cel mai bine plătite modele din lume – munceşte 20 de zile pe an şi câştigă milioane de dolari. Aceasta duce o viață luxoasă, lipsită de griji și nevoi, alături de un soț iubitor. În trecut însă, a dus o viață grea și era mereu jignită.

Supermodelul rus, în vârstă de 37 de ani este căsătorită pentru a doua oară cu fiul unui magnat francez, deţinătorul a nu mai puţin de 15 lanţuri de magazine de lux. Cu toate acestea, e cunoscută pentru atitudinea modestă şi pentru faptul ca preferă să se îmbrace în cea mai mare parte a timpului din magazinele de masă.

Deşi are 36 de ani, încă i se mai cere cartea de identitate când vrea să comande băutură în SUA pentru că arată ca o adolescentă. E însă o femeie puternică, poreclită Supernova – pentru că nu e doar supermodel, ci şi super-mamă (are cinci copii) super-filantrop şi super-implicată în tot felul de campanii sociale.

„Mă obişnuisem să îmi fie foame, pentru că îmi era aproape tot timpul. Nu aveam vacanţe, nu aveam jucării, aproape că nu aveam nici haine”, a povestit modelul rus, potrivit Daily Mail.

Natalia a crescut doar cu mama şi cu cele două surori, din care una diagnosticată cu autism. Din cauza sărăciei şi a surorii cu probleme, era deseori agresată verbal la şcoală: „Mă scuipau, aruncau cu lucruri în mine şi mai am şi acum un semn de când cineva a aruncat cu ceva de metal către mine.”

Viaţa Nataliei s-a schimbat radical când a fost descoperită ca model, la 17 ani. În mai puţin de 2 ani ajunsese să apară pe coperte în toată lumea, iar Cenuşăreasa a devenit în sfârşit prinţesa de astăzi.

SURSA

Distribuie articolul: