Actrițele din Italia și Franța, Monica Bellucci și Carol Bouquet (fosta soție a lui Gerard Depardieu) s-au lăsat fotografiate în ipostaze provocatoare pentru revista Paris Match. Coperta publicației este dedicată filmului „Fantasmele” (Les fantasmes), care va fi lansat în cinematografe în data de 18 august (avanpremiera având loc pe 13 august). Pelicula promite a fi fierbinte, deoarece spune povestea relațiilor mai multor cupluri, printre care și cea a două iubite, roluri pe care le joacă actrițele sus menționate.

În noul film, divele au jucat un cuplu îndrăgostit, ceea ce le-a permis să se simtă relaxate și obișnuite cu ședința foto seducătoare. Într-o imagine, sunt arătate actrițele Monica Bellucci, de 56 de ani, și Carol Bouquet, în vârstă de 63 de ani, care pozează cu o clipă înainte de producerea unui sărut.

Monica Bellucci a declarat în interviul pentru Paris Match: „Am vrut să fac acest film pentru că mi-am dorit să o sărut pe Carole”.

„Cred că, în ceea ce privește femeile, ar fi destul de îndrăzneț să spunem că pot fi seducătoare atunci când au peste 50 de ani. Parcă s-ar fi spart un tabu. Refuz să duc un război împotriva timpului. Pentru că știu dinainte că voi pierde și mă va face să sufăr. Și din moment ce vreau să fiu fericită, prefer să privesc viitorul cu bucurie! Corpul în care ne-am născut ne-a fost dat de sus. Acesta este un cadou pe care îl pierdem în timp. După trecerea tinereții, vine un alt stil de frumusețe. A fi capabil să te exprimi din nou după o anumită vârstă este minunat. Datorită frumuseții mele, oamenii înșiși au venit la mine. Nu a trebuit să fac eu primul pas. A fost grozav, dar totul a fost fragil. Pe măsură ce îmbătrâneam, această frumusețe diabolică a dispărut și nu mă mai proteja. A trebuit să mă adaptez la această nouă situație. Puterea mea a venit din altă parte, poate din ceea ce se numește căutarea frumuseții interioare”, a dezvăluit actrița italiană.

În altă imagine, la fel de fierbinte, Monica pozează într-un body negru și tocuri stiletto, în timp ce Carol stă întinsă pe pat, îmbrăcată în pantaloni largi și cămașă transparentă.

O altă imagine le portretizează pe dive îmbrăcate în costume din piele, aflându-se pe o motocicletă.

Pentru că nu toți au ocazia să urmărească filmul în ziua lansării, putem urmări între timp câteva secvențe din pelicula „Les Fantasmes”, ca să avem o imagine despre ce urmează să descoperim.

Pelicula „Les Fantasmes” spune povestea a șase cupluri îndrăgostite, dezvăluind la ce visează fiecare dintre acestea.

Sursa: Instagram / Youtube