Actrița Olesea Sveclă și-a bucurat admiratorii cu primele imagini profesioniste în care apare micuțul Dragomir, băiețelul familiei născut acum aproape o lună. În fotografii este și surioara mai mare, Cassandra, iar mămica Olesea arată foarte bine. 

 

„Dragomir – Dragoste și Pace, asta e Semnificația numelui …❤️❤️❤️
Dar asta și simt atunci când îl cuprind la piept, un ocean de dragoste infinită…
Poate sună patetic dar cred că mămicile mă înțeleg ce simt și ce vreau sa spun 🥰🥰🥰
Timpul trece nu repede, ci foarte repede de asta vreau să simt și să trăiesc la maximă intensitate fiecare momențel petrecut lângă acest ghemuleț de dragoste pură 🤗🤗🤗 PS: @melman.olga, mulțumesc pentru aceste amintiri frumoase 🙏🏽”, a notat pe rețelele sociale actrița.

 

 

 

Despre nașterea celui de-al doilea copil în familia lor, actorul și regizorul Anatol Durbală spunea, într-un interviu:

„Am avut impresia că am născut de două ori, eu, nu știu Olesea cum… Nimic din ce aveam în așteptări nu a coincis, asta nu a fost naștere ci concert simfonic. Iar medicul Maxim Calaraș este de o calmitate extraordinară, ca un dirijor care știa totul cum trebuie să se întâmple”, povestește după naștere Anatol Durbală, soțul Olesei.

„Eu credeam că va fi mai grea nașterea și mai dureroasă și mai cu peripeții. Însă a fost la fel de frumoasă ca și nașterea Cassandrei, poate chiar cu emoții mai intense, deoarece a fost Anatol lângă mine. Întâlnirea cu Dragomir a fost diferită decât cea avută în premieră cu sora lui. Cassandra era cu ochii mari deschiși, calmă… Dragomir nu am reușit să-l văd imediat, însă mi-au spus că are 4 kg și am confirmat – le simțisem bine (zâmbește), apoi ne-am spus că este „Cassandra nr 2”, pentru că semăna mult, însă era doar cu un kg și ceva mai greu.  Pentru nume am avut zeci de variante, însă ne-a plăcut combinația aceasta de „double D” – Dragomir Durbală”, menționează într-un testimonial Olesea Sveclă.

Foto: Olga Melman Newborn
Video: Spitalul Internațional Medpark