Se pare că brandul autohton este tot mai îndrăgit de celebritățile britanice. Actrița Willis Day s-a evidențiat la un eveniment monden, creând un look clasic, tipic anilor 70, compus din piese vestimentare create de designerii noștri.

Actrița Willis Day, cunoscută pentru rolul său din serialul Krypton sau The Royals, și-a făcut apariția la dineul de Crăciun organizat de celebra revistă britanică DSECTION, îmbrăcată într-o creație a brandului autohton, Raquette.

Willis a optat pentru un costum compus din două piese: un sacou cu detalii în zona umerilor și pantaloni clasici evazați, pe sub care a purtat o bustieră albă. Aceasta și-a completat ținuta cu o bonetă de un roșu stins, optând pentru un machiaj simplu, cu accent pe ochi, astfel actrița reușind să creeze un look clasic, tipic anilor 70.

Această ținută a fost purtată de Irina Negară, fiind aleasă imaginea celei mai recente colecții lansate de brandul autohton.

Recent și alte celebrități britanice au optat pentru creațiile aceluiași brand, printre care cântăreața Dakota, fashion directorul Instagram Eva Chen, și prezentatoarea Zoe Harden.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Roșul e mereu în tendințe. 10 ținute purtate de vedetele de la noi, perfecte pentru petreceri