Chiar și dacă nu ești o împătimită a machiajului, atunci când ai probleme cu acneea, simți nevoia să aplici o tonă de produse pentru a o acoperi. Totuși, secretul nu stă întotdeauna în acoperire. Bella Thorne are un truc genial pentru a-și ascunde acneea.

De la concealer, la pudră sau chiar la stickere plasate strategic, le-am încercat pe toate pentru a acoperi un coș încăpățânat, scrie Elle.ro. Însă există o metodă pe care nu am încercat-o încă. Este vorba de trucul lui Bella Thorne pentru a ascunde acneea.

Într-un interviu acordat LA Times, Bella Thorne a dezvăluit că are sertare întregi pline cu sute de produse de make-up. Însă metoda ei nu presupune folosirea tuturor, dacă la asta te gândeai, ci ține de un artificiu foarte simplu.

Trucul genial pentru a ascunde acneea pe care îl folosește Bella Thorne este evidențierea pistruilor. „Acesta este unul dintre modurile în care se descurcă cu acneea… evidențiindu-și pistruii pentru a distrage atenția de la coșurile pe care le are pe față”, explică jurnalistul care a stat de vorbă cu vedeta, conform Teen Vogue.

Această distragere a atenției poate fi mai eficientă decât credeam. Iar dacă nu ești confortabilă să creezi pistrui acolo unde nu sunt, poți pur și simplu să creezi un look mai accentuat în zona opusă celei cu probleme. De exemplu, dacă ai o imperfecțiune în partea de jos a feței, eclipseaz-o cu un machiaj al ochilor intens sau colorat care să distragă atenția de la ea. Dacă imperfecțiunea se află în partea de sus a feței, aplică un ruj mai îndrăzneț care să le ia ochii celor care te privesc.

Sursa foto: Google.com

Vezi și: Vedetele internaționale îți spun cum să scapi de acnee. Iată câteva remedii

Distribuie articolul: