Actrița Naya Rivera, celebră pentru rolul din serialul „Glee”, a fost dată dispărută în urma unei plimbări cu barca pe un lac din California, scrie digi24.ro cu trimitere la CNN. Miercuri, Rivera a închiriat o barcă, alături de fiul său. Ulterior, copilul în vârstă de 4 ani a fost găsit singur în barcă.

Foto: E!Online

Naya Rivera a fost dată dispărută miercuri, după o plimbare pe lacul Piru. Alături de ea se afla și fiul său în vârstă de 4 ani. După trei ore, un martor a anunțat autoritățile că a observat o barcă în derivă la bordul căreia se află doar un copil. O echipă de scafandri a declanșat o operațiune de salvare, fiind folosite și elicoptere.

Fiul actriței Naya Rivera le-a povestit salvatorilor că a înotat împreună cu mama sa, dar aceasta nu a mai revenit pe barcă. Potrivit autorităților, copilul era echipat cu o vestă de salvare, iar pe barcă a fost descoperită și vesta pentru adulți. Se presupune că femeia s-a înecat.

Naya Rivera a interpretat rolul Santanei Lopez din serialul „Glee”, între anii 2009 şi 2015, rol care i-a adus numeroase nominalizări la premiile Grammy și Teen Choice Awards.

Distribuie articolul: