Actoria a fost dintotdeauna marea slăbiciune și putere a Alinei Stoianov, tocmai de aceea nu renunță la ea nici la distanța de mii de kilometri de casă. Ieri, PSY lansat două videoclipuri în aceeași zi, iar într-unul din ele apare și focoasa moldoveancă.

Autorul hitului internațional „Gangnam Style” s-a lăudat ieri, la Seul, cu tocmai două lansări. Rapperul sud-coreean a lansat „I luv it” și „New face” – două single-uri incluse și pe noul său album – „4X2=8”.

Tot ieri, pe YouTube au fost lansate și videoclipurile pentru aceste piese. Aflați că pentru lansarea acestor premiere, PSY a colaborat nu doar cu celebrități ca Lee Byung-hun sau Son Naeun. În videoclipul „New face” își face apariția și actrița basarabeană Alina Stoianov.

Discipola International Academy of Film and Television Hong Kong ne-a mărturisit câteva impresii legate de această colaborare:

„PSY e un artist extraordinar, cu o energie foarte pozitivă. Nu este un tip arogant și îngâmfat. Cel puțin eu așa l-am văzut. Filmările au avut loc în Macau, acum o lună. Scena din piscina și cea din stradă s-au filmat timp de 24 de ore”, a spus Alina Stoianov, pentru EA.md.

alina

Foto: captură video

Distribuie articolul: