Este actorul care a intrat în pielea multor personaje. A fost și tată, și fiu, și iubit, și amant, și burghez, și impostor... pe fiecare însă, le-a trecut prin suflet. Astfel s-a întâmplat și cu rolul pe care și l-a asumat alături de Ola TABU, în spectacolul 6.9, reușind să marcheze mai multe ipostaze. Despre fiecare în parte, dar și despre cum e să lucrezi pe scenă alături de Karizma, ne-a spus în exclusivitate pentru EA.md, după avanpremiera spectacolului.

Bărbații ar putea să nu mai înșele după spectacolul 6.9, cu Ola TABU în rolul principal (Foto)

„Totul a pornit de la niște întâlniri simple cu Alla Donțu la o cafea. Eu i-am propus să monteze ceva în teatru pentru că are abilități, poate face multe și e păcat să nu valorifice acest talent. Ea a acceptat invitația noastră și a fost o reală provocare pentru noi toți.

Spectacolul 69 (9 of 28)

Teatrul „Alexei Mateevici” nu a văzut așa ceva până acum. E probabil în premieră când avem pe scenă lumini atât de frumoase, un sunt de calitate și desigur pe maestrul Octavian Coteț, la pian, live. Mi-ar plăcea avem mai multe asemenea spectacole. Îi provoacă pe actori, pentru că ei, dar și interpreții, trebuie să fie complecși: dacă un actor poate cânta – de ce să nu cânte?, iar dacă o artistă poate și face teatru – de ce să nu facă? E frumos, așa creștem și astfel demonstrăm că arta nu este unilaterală.

Spectacolul 69 (23 of 28)

Pentru mine NU a fost un rol de spectacol, un simplu rol într-un spectacol. În primul rând am avut mai multe roluri în acest proiect, sper că s-a înțeles acest lucru: am fost tată, am fost preot, am fost alienat, soț, iubit, medic psihiatru, etc. Nu am vrut să mă remarc într-una dintre poziții mai mult. Mesajul contează în acest gen de spectacole. Am pus puțină „carne” la ceea ce am făcut și cred foarte mult că ne-a reușit bine.

Spectacolul 69 (24 of 28)

Olga (Ola TABU) a fost superbă! Pe lângă faptul că este o artistă foarte talentată, din punct de vedere vocal, este și foarte muncitoare și este un om bun. Contează acest lucru în teatru, ori tot mai puțini oameni cu suflet mare întâlnești în teatru. Sper că ne-am potrivit și așteptăm reacțiile publicului și după lansarea spectacolului pentru toți acre vor să îl urmărească.”

Vezi și: Karizma, alias Ola TABU: „A fost cel mai lung tremurici din viața mea”. Vezi la ce s-a referit artista (Foto)

Foto: Elena Andronache