Actorul în vârstă de 31 de ani, Alexander Sokolovsky, vedeta serialelor „Molodejka”, „Grand” și „257 motive pentru a trăi”, s-a căsătorit. Actorul și-a surprins chiar și prietenii cu această veste pentru că nu a afișat căsătoria cu aleasa sa.

Din punct de vedere profesional Sokolovsky s-a filmat în multe filme populare și seriale TV. Și, dacă cariera lui Sokolovsky s-a dezvoltat întotdeauna cu succes, iată că tânărul nu a fost atât de norocos cu aleasa inimii. În urmă cu aproape 4 ani, Alexandru s-a despărțit de Ulyana Grosheva – după cum au raportat insiderii, fata „a încetat să fie mulțumită de comportamentul” lui Sokolovsky.

După aceea, actorul a început să-și ascundă viața personală. În ultima perioadă, fanii au început să-i atribuie o relație cu partenera sa de platou, Mila Sivatskaya, dar zvonurile nu au fost confirmate.

Faptul că Sokolovsky avea iubită, a devenit cunoscut cu ceva timp în urmă, dar nu existau informații despre personalitatea ei. Tocmai de aceea, vestea despre nunta actorului a devenit o bombă pentru fani. La urma urmei, nici măcar toți prietenii cuplului nu știau despre pregătirile pentru sărbătoarea secretă, să nu mai vorbim de urmăritori!

Însuși Alexander și-a împărtășit bucuria pe Instagram, a arătat fotografii frumoase și a împărtășit emoții de neuitat: „Adesea se pune întrebarea despre momentele fericite din viață. Acum știu ce să răspund. Când te uiți în ochii ei fericiți, plini de lacrimi de bucurie. Când o ții de mâini și simți entuziasm. Când o săruți pe cea mai bună femeie de pe pământ, înconjurată de cei mai apropiați și dragi oameni”.

Se știe puțin despre soția lui Sokolovsky. Fata se numește Svetlana, vine din Sankt Petersburg și nu are nicio legătură cu actoria. Judecând după contul Instagram, soții sunt uniți nu numai de dragostea unul față de celălalt, ci și de pasiunea pentru motociclete și călătorii.

Sursă: woman.ru