Viața de cuplu are urcușurile și coborâșurile sale, cu toate acestea felul în care aceasta evoluează depinde de nimeni altcineva decât de EL și EA. Vezi mai jos câteva activități care v-ar putea scoate din plictiseală în zilele monotone.

Vizionați un serial împreună

Obișnuiați mergeți deseori la film atunci când relația voastră era la început? De ce nu retrăiți unele momente? Aduceți sala de cinema chiar la voi acasă și vizionați împreună un serial preferat. Poate fi un serial vechi sau poate fi un serial în trend, pe care toată lumea îl urmărește. Indiferent ce gen este sau cât este de vechi, este important alocați timp pentru a-l viziona împreună și, de ce nu, pentru a discuta despre ceea ce v-a plăcut cel mai mult.

Retrăiți primele întâlniri

Trecutul este mereu lăsat în urmă, pentru trebuie ne bucurăm de prezent. Însă cum rămâne cu momentele cele mai frumoase? Sunt sigură ele nu pot fi uitate așa ușor, motiv pentru care puteți încerca retrăiți primele întâlniri. Vorbiți deschis despre cum v-ați cunoscut, despre primele interacțiuni, despre prima întălnire și despre emoțiile pe care le-ați avut când v-ați cunoscut. Toate aceste retrăiri vor face simțiți bine împreună.

Făceți-vă un nou hobby

Hobby-urile necesită timp, dedicare și pasiune și cu siguranță orice activitate poate fi mult mai plăcută atunci când este făcută în doi. Încercați descoperiți ce place cel mai mult și dedicați mai mult timp unei activități. Puteți explora lumea artistică, a fotografiei sau puteți experimenta noi rețete. Orice activitate care cere mai multă implicare și atenție va fi mai mult ca sigur o bună modalitate de a alunga monotonia.

Explorați-vă sexualitatea

Foarte multe cupluri nu vorbesc deschis despre sexualitatea lor. Unele subiecte sunt ignorate sau sunt considerate exagerate, motiv pentru care tensiunea se poate instala ușor în orice relație. Din păcate, pe măsură ce anii trec, sexul devine mai puțin importantă. Activitățile zilnice reduc considerabil deschiderea pentru nopțile pasionale, iar uneori stresul cotidian alungă orice dorință de a petrece mai mult timp de calitate. Așadar, dacă în relația voastră s-a instalat monotonia, sfatul meu este nu temeți explorați sexualitatea. Dacă nu puteți comunica deschis unul cu celălalt, relația voastră se poate destrăma în timp.

Sursa: AndreeaRaicu.ro

Distribuie articolul: