Aceste creații dulci sunt torturi excepționale, semnate de un cofetar basarabean (FOTO)
- EA.md
- 1 min read
Articole recomandate
- prev
- next
Pandispanul clasic: Secretul unei rețete atât de simple
- EA.md
- 3 min read
Rețeta clasică a pandispanului, deși este o rețetă extrem de simplă are câteva reguli pe care trebuie să le urmăm pentru reușită.
Pentru pandispanul clasic folosim 30 gr făină...
Cum să faci prăjiturile de casă să fie pufoase? Iată secretul!
- EA.md
- 1 min read
Pentru asta, trebuie să fii atentă în primul rând la praful de copt sau la bicarbonatul de sodiu pe care îl folosești. Acestea fac prăjiturile „pufoase”, astfel că tebuie să fie de...
Interviu. Svetlana Pogorevici: Lucrul de cofetar nu este deloc ușor, dar orice eșec este un mod de a te ridica
- Cristina Botnarevschi
- 4 min read
Svetlana Pogorevici este femeia care aduce surpriza dulce pe masa de sărbătoare. Mamă a doi copii minunați și o soție iubitoare, Svetlana crează adevărate capodopere în domeniul c...