Jennifer Lopez și Alex Rodriguez formează un cuplu frumos de ceva timp încoace. Artista a fost surprinsă cu un inel cu diamant pe degetul ei inelar, iar fanii presupun deja că iubitul ei ar fi cerut-o în căsătorie!

Potrivit Elle.ro, J.Lo. a fost zărită la meciul de baseball World Series din Boston cu iubitul ei, fostul star de la New York Yankees, Alex Rodriguez. El a postat un selfie video cu cei doi, în care ea își ridică mâna și – surpriză! – pe degetul ei sclipea un inel de toată frumusețea.

Cuplul nu a menționat nimic despre asta, dar fanii și-au dat seama imediat. Și cum ar putea rata așa ceva? Videoclipul de pe Instagram este în oglindă, așa că, cu toate că bijuteria pare a fi pe mâna dreaptă, este, de fapt, pe stânga. Aparent, are între 10 și 15 carate, de formă pătrată și cu mini-diamante pe margine. Dacă e, într-adevăr, un inel de logodnă, Alex l-a ales bine!

Postarea lui A-Rod a atras atenția fanilor imediat. În două ore a strâns peste 230.000 de vizualizări. Unul dintre urmăritori a scris la comentarii: „Felicitări pentru logodnă!!!”. Altul a întrebat dacă „Este acela un inel de logodnă pe mâna lui Jennifer?”. Majoritatea au postat emojis și felicitări, ca să marcheze lung așteptata logodnă dintre cele două celebrități.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Jennifer, what’s the sign?! ⚾️#Game2

Публикация от Alex Rodriguez (@arod)

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au început o relație în martie 2017, iar lucrurile au devenit seriose rapid. Sunt inseparabili de atunci și par că și familiile lor – cele două fiice ale lui Alex și gemenii lui Jennifer, Max și Emme – se înțeleg foarte bine.

Cuplul se antrenează împreună, petrece vacanțele împreună cu copiii și organizează seri de taco la casa din Beverly Hills. Dacă sunt logodiți, asta ar duce la cea de-a patra căsnicie pentru J.Lo. La 20 și ceva de ani s-a căsătorit cu Ojani Noa, un restaurator, apoi cu Cris Judd, un dansator de-al ei. În 2004 a devenit soția tatălui gemenilor ei, Marc Anthony, dar relația cu Alex pare să fie mult mai echilibrată și… sperăm noi, DA-ul acesta să fie pentru totodeauna! Nu a mai fost văzută niciodată atât de fericită lângă un bărbat.

Felicitări, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez!

Sursa foto: Instagram.com

Vezi și: Sandra și Margarita Dodon sunt binecuvântate cu o surioară! Ce nume frumos au ales pentru micuță (Foto)