Johnny Depp este starul care a impresionat nu doar prin performanța lui actoricească ci și prin aspectul lui fizic care-i oferea o imagine deosebit de carismatică. Însă, de ceva vreme, îndrăgitul actor nu mai arată la fel de bine, acesta aslăbit și pare mult mai îmbătrânit. 

De un an se tot vorbeşte despre schimbarea fizică a actorului de 55 de ani. Mai întâi, s-a zvonit că divorţul tumultuos de Amber Heard l-ar fi adus pe Johnny Depp într-un colaps, de unde şi schimbarea peste noapte a înfăţişării actorului. Ulterior, o fotografie apărută în august (foto colaj), anul trecut, a stârnit îngrijorarea tuturor dat fiind faptul că acesta slăbise îngrozitor.

În cele din urmă, reprezentanţii actorului au clarificat lucrurile şi au precizat că totul a fost pentru un rol. Totuşi, cele mai recente imagini cu Johnny Depp, date publicităţii pe 27 martie 2019, ni-l arată pe actorul de 55 de ani într-o condiţie fizică deplorabilă. Actorul pare să fi slăbit din nou şi chiar să fi îmbătrânit subit. Totul are de-a face şi cu faptul că Johnny a renunţat să-şi mai vopsească podoaba capilară în negru.

Momentan, nu se ştie dacă e vorba, într-adevăr, despre o schimbare fizică dorită, dat fiind faptul că are o şi o altă culoare a părului, ori de una necontrolată. Cert e că Johnny Depp e de nerecunoscut în prezent şi cu toate că zâmbeşte în toate fotografiile, fanii au senzaţia că starul lor preferat trece prin momente dificile. Aşa să fie oare?

SURSA

Distribuie articolul: