După o perioadă în care a „dispărut” din lumina reflectoarelor, Anna Kournikova a revenit în forță pe rețelele de socializare, unde a publicat recent un videoclip simpatic, în care dansa alături de unul dintre gemenii săi.

Fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova și-a impresionat plăcut fanii de pe Instagram, după ce a arătat, prin intermediul unui filmuleț, un mic moment din fericita viață de mămică, de care se bucură în prezent. Anna își purta copilașul într-un port-bebe, în timp dansa în fața camerei de filmat, pe „Move To Miami”, una dintre melodiile partenerului ei, Enrique Iglesias. Bebelușul părea încântat de melodia tatălui său și „țopăia” fericit pe ritmul acesteia, atât cât îi permitea hamul atașat de Anna. Fosta tenismenă a glumit în descrierea filmulețului, sugerând că nu se consideră o prea-bună dansatoare. „Micuțule, sper să nu îmi moștenești mișcările de dans”, a glumit aceasta.

Anna Kournikova a fost dublă campioană la Australian Open, în 1999 și 2008 și a ajuns pe numărul 8 în clasamentul WTA. Ea și Enrique Iglesias au întâmpinat pe lume cei doi gemeni pe care îi au împreună, Lucy și Nicholas, în luna Decembrie a anului 2017.

Distribuie articolul: