La doar 3 ani, o fetiță din SUA a devenit o adevărată vedetă a spațiului virtual grație memoriei sale fenomenale. Micuța Brielle recunoaște toate elementele chimice din Sistemul Periodic și chiar produsele în care acestea se conțin în natură. Și asta nu e tot!

IQ-ul micuței Brielle a devenit cunoscut în special după ce fata a fost invitată la show-ul televizat prezentat de Ellen DeGeneres, de acum două zile. Evident, cunoștințele fetei i-au fost testate în direct, aceasta fiind întrebată despre cum se numesc unele sau alte elemente chimice din Sistemul Periodic al lui Mendeleev.

Fetița nu doar că poate recunoaște fiecare element. Aceasta mai poate vorbi și despre caracteristicile fiecăruia. Nu în zadar a fost caracterizată, de prezentatoarea TV, ca fiind „oaspetele care poate recita Sistemul Periodic”. Impresionant este că a învățat toate simbolurile pe parcursul a numai jumătate de an.

At 3 years old, this little girl knows elements like Xenon and Scandium. I thought those were reindeer.

Posted by Ellen DeGeneres on 23 Noiembrie 2015

Întrebată fiind dacă a învățat deja să citească, fetița a glumit că deocamdată nu poate.

Și asta nu e tot: Brielle cunoaște capitalele, dar și fiecare stat de pe continentele european și african. Fata îi poate enumera cu ușurință pe toți președinții din istoria Statelor Unite ale Americii și mai știe că s-a născut în timpul mandatului lui Barack Obama.

Foto: usmagazine.com

Distribuie articolul: