Chiar și în timpul sexului se pot întâmpla diferite accidente, iar pentru a nu ne trauma trebuie să avem mare grijă ca să evităm aceste situații. Un moment de plăcere se poate transforma într-unul de durere. 

Sursa: business-insider

Accidente în timpul sexului:

Ruperi vaginale

Sună dureros și cel mai probabil chiar este dureros. Se pare că în timpul sexului pot fi posibile aceste accidente în special în timpul sexului dur, când penisul este introdus brusc sau dintr-o poziție inconfortabilă. Se pot întâmpla îndeosebi, dacă te confrunți cu uscăciune vaginală, iritații, motiv pentru care lubrifierea joacă un rol important.

Accidente în timpul sexului: se pot bloca „chestii”

Atunci când folosești jucării sexuale, există posibilitatea ca acestea să rămână blocate în vagin sau rect. Același lucru se poate întâmpla și cu prezervativul, ceea ce poate necesita un drum până la urgență. Vestea bună este că unele jucării pot fi scoase cu ușurință, fără să fie nevoie de asistență medicală.

Poți să cazi în duș

Sexul în duș poate fi un real pericol, oricât de incitant ar fi. Nu uita că ești „pe un teren alunecos” și orice mișcare bruscă se poate transforma într-un accident nedorit. Folosește-te de poziții sexuale cât mai simple.

Au, cârcel!

Dacă nu obișnuiești să fii activ, este posibil să te confrunți și cu cârcei în timpul sexului. Este ceva normal, deși aceștia pot fi declanșați de anumite poziții care produc un dezechilibru.

Sursa: csid.ro

Distribuie articolul: