Pixee Fox se descrie chiar aşa, drept un personaj de desen animat viu – un fel de combinaţie între Ariel şi Jessica Rabbit, personajele cu care a fost comparată şi pe care chiar le-a ales pentru a se costuma la diverse ocazii, precum Halloweenul. Ca să arate aşa, şi-a făcut numeroase intervenţii. 

Pixee declară că nu-şi mai poate aminti câte intervenţii şi-a făcut – cu atât mai mult cu cât unele nu au fost reuşite, aşa cum i s-a întâmplat în 2019, când a stat o săptămâna în comă în urma unui malpraxis şi a avut nevoie de alte intervenţii de recuperare şi reparare. Aşadar, cum ar putea contoriza?! Dar ştie sigur că şi-a făcut patru operaţii de mărire a sânilor, patru operaţii la nas, mai multe liposucţii, operaţie de reconstrucţie a maxilarului şi… foarte important: şi-a scos nu mai puţin de şase coaste.

Şi asta pentru că Pixee a avut obsesia de a avea cea mai mică talie din lume, deşi nu a putut ajunge decât până la a măsura de 41 de cm la mijloc, recordul fiind de 38 cm. Acest record a fost marcat de americanca născută în 1937 Cathie Jung,  care măsura, purtând corset, 38,1 cm – şi avea această măsură fără să-şi fi făcut vreo intervenţie.

Sursa

Distribuie articolul: