Nu doar Miss Moldova a fost aleasă pe 14 mai. Tot ieri, la Mandalay Bay Events Center din Las Vegas, a fost desemnată cea mai frumoasă fată din Statele Unite ale Americii! Cine este frumoasa câștigătoare, aflați mai jos.

Back to back, queen to queen. DC is your #MissUSA 2017.

A post shared by Miss USA (@missusa) on

51 de fete, din diferite state, au luptat ieri pentru prestigiosul titlu Miss USA 2017. Câștigătoare a fost desemnată Kára McCullough – o tânără de 25 de ani, deținătoare a titlului Miss District of Columbia.

A fost aleasă cea mai frumoasă fată din țară! E brunetă și are 19 ani (FOTO)

https://www.instagram.com/p/BUGKNEAjRg9/?taken-by=missusa

Kára este o fiziciană specializată în radiochimie și este angajată la Comisia Americană de Reglementare Nucleară. Interesant este că a venit pe lume la Napoli, în Italia și a fost stabilită cu traiul, de-a lungul vieții, în Sicilia, Coreea de Sud, Japonoa și chiar Hawaii. Licența în chimie și-a obținut-o la Universitatea de Stat din Carolina de Sud.

USA, meet your Top 3: DC, New Jersey, Minnesota. #MissUSA

A post shared by Miss USA (@missusa) on

McCullough a atras atenția presei prin faptul că a decis să participe la concurs purtându-și forma naturaă a părului. A fost însă criticată pentru răspunsuri ușor conservatoare la probele intelectuale.

Frumoasa câștigătoare a fost încoronată, la final, de către Deshauna Barber – câștigătoarea de anul trecut a aceluiași titlu. Americanca va reprezenta SUA la Miss Universe 2017.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: