Deși în prezent se consideră o soție extrem de fericită, Natalia Yonova nu a fost mereu împlinită în relații. Despre una dintre poveștile triste pe care le-a trăit, vedeta a decis să lanseze o piesă cu videoclip. Produsul video vede lumina zilei abia astăzi și trădează suferințele pe care Gluk'oZa le-a trăit în acei ani.

„Am trăit la propriu emoțiile din videoclip. Nu am fost mereu fericită în relații, însă am ales o iubire adevărată, anume asta înseamnă fericirea.

Acest clip a fost expermental. Există cadre care mă afișează în stradă, unde sunt filmată cu camera ascunsă. Trăiesc acolo niște emoții nu prea simple. Și, știți, oamenii care nu mă cunoșteau, erau gata să-mi sară în ajutor și îmi adresau cuvinte de încurajare.

La un moment dat, a trebuit să oprim filmările, ca să-i liniștim și să le explicăm că sunt doar niște filmări și că băiatul nu mă lovește prea puternic. 

Este o istorie care a existat în viața mea!

Vă mulțumesc pentru faptul că sunteți alături de mine și că mă ajutați să ating fericirea deplină. Această istorie va rămâne în inima mea pentru totdeauna”, spune artista, despre videoclip.

Însăși piesa „Bez Tebya” a fost lansată acum câteva zile, ocazie pe care Natalia a marcat-o cu o nouă imagine.

Gluk’oZa a marcat lansarea unei piese noi cu o adorabilă schimbare de hairstyle (Foto)

Foto: captură video

Distribuie articolul: