Mădălina Buga este o tânără originară din Republica Moldova, care se poate lăuda cu multe realizări frumoase, printre care și titlul concursului italian de frumusețe Miss Intimo 2018 pe care l-a câștigat recent. Adolescenta locuiește la Roma de 10 ani, are 18 ani și învață la liceu. Aceasta a pășit în lumea modelingului în urmă cu un an, când într-o zi, din întâmplare, a fost oprită pe străzile Romei de câteva persoane necunoscute. Acestea i-au spus că întrunește toate caracteristicile pentru a deveni model și au invitat-o la casting.

„Câteva zile mai târziu m-am dus la casting și am trecut cu brio. De atunci am început să fac parte programul „New Generation”, spune Mădălina pentru EA.md.

 

Având un corp de invidiat și făcând parte din acest program, tânăra a fost observată de mai mulți creatori de modă. Astfel, ea a fost aleasă de o doamnă, pentru a defila la diferite concursuri și prezentări de modă și de către un domn care acum este organizatorul concursului „Miss Intimo”.

„Am început să particip la toate preselecțiile care au fost pe parcursul anului și la toate am ocupat prima poziție. Pe 26 noiembrie a fost finala concursului „Miss Intimo 2018” unde am câștigat. Bineînțeles, victoria nu se bazează doar pe frumusețe fizică, ci și pe alte aspecte, cum ar fi comportamentul, eleganța, senzualitatea și acest lucru ma ajutat, deoarece pentru a face prezentări de modă, eram mult mai sigură pe sine decât celelalte fete care participau pentru prima dată la astfel de concursuri”, mai spune tânăra.

De la începutul acestei competiții, Mădălina s-a împrietenit cu toate participantele, cu unele dintre ele au devenit chiar prietene foarte apropiate. „Emoțiile trăite erau unice pentru că nu mă așteptam cu adevărat, la rezultatul obținut, dar această victorie a deschis o lume nouă în fața mea în ceea ce privește moda”, adaugă adolescenta.

Tânăra nu este la prima sa victorie la un concurs de frumusețe, ea a câștigat și prima selecție a Miss Beauty în lume și Principessa D’Europa. Are și alte pasiuni precum sunt dansul și muzica, însă lumea modei rămâne pasiunea ei cea dintâi. „Îmi place să fac aproape totul, fotomodel, modelă, filmări în lumea cinematografiei”, menționează adolescenta.

Mădălina Buga este o tânără cu visuri mărețe, ea aspiră să devină un model de haute couture, dorește să defileze pentru cele mai scumpe branduri de haine și să facă parte dintr-o agenție de modă din Milano.

Pe final de discuții, Mădălina vine și cu un sfat, nu doar pentru tinerele care își doresc carieră în modeling: „Faceți întotdeauna ceea ce vă place, exprimați-vă visele și dorințele, dar mai presus de toate fiți încrezuți în sine și credeți în ceea ce faceți, credeți în voi!”.

Distribuie articolul: