Fostul soț al lui Brigitte Macron a murit acum 9 luni. Soția actualului președinte francez Emmanuel Macron, a ținut în secret acest lucru pentru o perioadă bună de timp. Nimeni nu a știut acest lucru până recent, când au apărut în presă informațiile, menționează playtech.ro.

Drama secretă a lui Brigitte Macron s-a aflat

Prima doamnă a Franței, Brigitte Macron, acum în vârstă de 67 de ani, este o femeie retrasă, spun apropiații. Mai mult decât atât, a păstrat un secret bine ascuns opiniei publice până recent. Primul soț al primei doamne franceze se pare că a murit la vârsta de 69 de ani.

Moartea fostului soț al primei doamne Brigitte Macron a fost anunțată după nouă luni. André-Louis Auzière, un bancher pensionar în vârstă de 69 de ani, conform presei, ar fi murit în decembrie 2019. Căsătoria cuplului s-a încheiat când Brigitte a început o aventură cu Macron în anii ’90.

Bărbatul a cărui căsătorie s-a încheiat când viitorul președinte francez Emmanuel Macron a avut o aventură cu soția sa a murit în urmă cu nouă luni, fără niciun anunț până pe 8 octombrie, scrie Dailymail.

A murit și a fost îngropat în taină, acum 9 luni

André-Louis Auzière, un bancher pensionar în vârstă de 69 de ani, și-a încheiat zilele în „cea mai strictă intimitate” în decembrie anul trecut. Anunțul fusese făcut de unul din copiii pe care i-a avut alături. Tiphaine Auzière, un avocat în vârstă de 36 de ani, a declarat miercuri pentru Paris Match:

„Tatăl meu a murit, l-am îngropat pe 24 decembrie în cea mai strictă intimitate. L-am adorat, era o ființă aparte, un nonconformist care își prețuia anonimatul mai mult decât orice. El trebuie respectat.”

Povestea din spatele secretului bine ascuns de Brigitte Macron

André-Louis Auzière s-a căsătorit cu Brigitte Trogneux de atunci în 1974 și împreună au avut trei copii, Tiphaine, Sébastien, un inginer de 45 de ani, și Laurence, cardiolog, în vârstă de 43 de ani.

După ani de fericire împreună, familia a trecut printr-o criză la începutul anilor 1990. Tânărul Emmanuel Macron a început o aventură cu o femeie cu 25 de ani mai în vârstă decât el. El a cunoscut-o pentru prima oară pe Brigitte Auzière când era la cursurile ei de franceză și latină la La Providence, o școală privată din Amiens, în departamentul nordic, Somme, din Franța.

Macron, genialul student, i-a căzut repede cu tronc pasionatului profesor de literatură. Cei doi s-au apropiat, după ce Macron, pe atunci având 16 ani, s-a alăturat clubului de teatru al școlii. Clubul era administrat de nimeni alta decât Brigitte.

Școala era condusă de iezuiți, ordinul strict romano-catolic, dar acest lucru nu l-a împiedicat pe tânărul Emmanuel să se reunească cu profesorul său, care conducea un club de teatru.

Înainte de a-l cunoaște pe Emmanuel, se spune că Brigitte a muncit din greu pentru a fi gospodina perfectă pentru soțul ei bancher. Acesta era descris ca un „om drăguț, cu o busolă morală puternică” de către unii prieteni de familie. Copilă și adolescentă, Brigitte a fost descrisă oarecum „rebelă”. Dar a-și lăsa soțul pentru un adolescent, nici măcar jumătate din vârsta ei, este cel mai scandalos lucru pe care l-a făcut vreodată.

Regretatul bancher nu a vorbit niciodată despre despărțirea de soția sa și nu există fotografii recente cu el. Nu se știe dacă Brigitte Macron sau soțul ei au participat la înmormântarea sa sau cum și unde a murit.

Un purtător de cuvânt al președinției a spus că nu vor exista „comentarii cu privire la acest subiect, deoarece este de natură privată”. În ciuda tensiunilor, copiii Auzière s-au purtat întotdeauna Emmanuel Macron civilizat, care nu are copii cu soția sa.

Distribuie articolul: