Ce poate fi mai „groaznic” pentru o femeie decât să se afișeze la un eveniment unde să descopere pe cineva care este îmbrăcat la fel? Nimic! Așa ar spune cele mai multe dintre voi, totuși, pentru unele acest lucru nu este o tragedie.

Cel puțin, Lilu a știut cum să transforme această „tragedie” stilistică într-un moment frumos și un motiv în plus de a zâmbi. S-a întâmplat recent, atunci când prezentatoarea TV și-a făcut apariția la un eveniment, unde a descoperit nu una, ci două invitate în același model de rochie, dar în culori diferite. Este vorba despre o rochie mulată cu peplum masiv în zona taliei. Surpriză, nu-i așa?

„Vă place ținuta de azi? Nu doar mie din câte se pare 😂. Când urcam scările în sala restaurantului am văzut de la spate două fete îmbrăcate în aceeași rochie, dar culori diferite. M-a umflat râsul, e prima dată. Și ele la fel au râs pentru că și pentru ele a fost o surpriză când s-au văzut, darămite când a mai venit una😂. Sincer, am în mașină un costum și o rochie de seară, lungă – adică puteam deodată să merg să mă schimb, însă mi-a plăcut ideea de a mă simți din Gașca fetelor. Principalul, bărbați diferiți sa avem😂☺️. E în regulă și nu merită să vă simțiți incomodate când la un eveniment mai întâlniți pe cineva cu aceeași rochie sau costum, asta înseamnă ca aveți gusturi bune și oameni cu gusturi bune se adună”, povestește Lilu.

În loc să se întristeze din cauza situației, Lilu s-a amuzat și a făcut poze cu tinerele.

Vi s-a întâmplat vreodată să ajungeți față în față cu cineva îmbrăcat identic? Zâmbiți sau vă prefaceți că nu ați observat?

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Lilu, sexy și stilată într-o ținută de 100 de lei, la un eveniment monden (Foto)

Distribuie articolul: