Interpretul Ion Paladi nu se oprește din a cuceri noi victorii în lumea muzicii! La finele anului acesta a primit titlul de cel mai popular artist din Republica Molodva, dar iată că acesta nu se oprește aici. Planurile pentru 2019 îi sunt deja setate!

Ion Paladi a mărturist pentru EA.md că 2018 a fost un succes pentru el. Acesta reușind să marcheze realizări frumoase în carieră, dar și distincții importante.

„Pentru mine anul 2018 a fot plin de realizări frumoase! Chiar la începutul anului, în luna februarie, am dat start unui turneu alături de Orchestra „Lăutarii” și Maestrul Nicolae Botgros, primul spectacol a avut loc la Chișinău la Palatul Național „Nicolae Sulac”. A urmat spectacolul în Sala Palatului din Bucuresti, încă unul în luna martie la Sala Sporturilor din Galați și unul în aer liber, în fața Palatului Culturii, la Iași, în luna iunie. Tot cu acest turneu planificăm să ajungem la Brașov, Cluj și Timișoara și, desigur, Londra, Dublin și Paris. Nu am cum să nu menționez distincțiile pe care le-am primit în acest an și care sunt o adevărată mândrie pentru mine –  Cetățean de Onoare al Comunei George Enescu din județul Botoșani precum și al Comunei Corlăteni din același județ”, a declarat interpretul.

La finele anului, în cadrul Galei Premiilor ETNO TV,  interpretul a primit premiul pentru cel mai popular artist din Moldova, acesta spune că distincția l-a făcut să se simtă nu doar bucuros, dar și onorat.

„Când am primit acest premiu m-am simțit foarte mândru, bucuros și onorat. În România sunt multe nume mari, dar și mulți artiști buni. Astfel, un asemenea titlu este cu adevărat un pas important pentru carieră”, mărturisește artistul.

Chiar dacă 2019 încă nu a început, pentru Ion Paladi o parte din planuri sunt bine puse la punct, la fel și noua piesă care urmează a fi lansată în a doua jumătate a anului care vine.

„În 2019 voi lansa o piesă nouă împreună cu frații mei, Constantin și Petru, care este deja scrisă. Urmează să filmăm și un videoclip, după care, aceasta urmează să fie lansată în a doua jumătate a anului 2019”, spune interpretul.

Distribuie articolul: