În dimineața zilei de marți, cel mai bun jucător de golf din lume, Tiger Woods, a nimerit într-un accident cumplit. Mașina sportivului a derapat de pe carosabil într-o pantă, în apropiere de Los Angeles.

Potrivit presei americane, acesta a fost scos dintre fiare și transportat la spital, acolo unde medicii l-au operat de urgență. Tiger Woods a suferit fracturi semnificative, în special la piciorul drept, inclusiv talpă, care, în urma intervenției de câteva ore, au fost fixate cu tije și șuruburi.

Potrivit unui comunicat publicat pe contul de Twitter al jucătorului, acesta este conștient și rămâne sub supravegherea specialiștilor.

De-a lungul carierei sportive, Tiger Woods a suferit 10 operații, acesta având probleme cu genunchii, spatele sau gâtul. Colegul de breaslă al acestuia, considerat al doilea cel mai bun jucător din lume, Jon Rahm, a declarat: „De parcă corpul său nu a îndurat suficient… Sper doar să poată ieși din spital după recuperare și încă să se mai poată juca cu copiii săi, și să aibă o viață normală”