Importanța perfectării corecte a unor documente este cu siguranță, incontestabilă. Fiecare a avut acea experiență neplăcută de a fi jertfă birocrației, dar acest lucru poate fi ușor evitat. Astăzi, serviciile profesionale de perfectare a actelor sunt în mare căutare.

Centrul Unic de documente este un complex modern multifuncțional cu un nivel european de servicii. Centrul reprezintă o platformă unică pe care organizațiile naționale și locale coexistă cu cele private. Odată cu apariția centrului, principiul de bază al prestării serviciilor publice – accesibilitatea a fost realizat, atunci când orice cetățean, având dreptul de a alege, poate să pregătească documentele în mod independent sau să caute ajutorul specialiștilor calificați.

Centrul funcționează pe principiul “unic window”, oferind posibilitatea de a face un număr mare de operațiuni cu documente într-un singur loc. Obiectivul principal al proiectului este de a dezvolta tehnologii care să îmbunătățească calitatea serviciilor. Infrastructura bogată și nivelul ridicat de pregătire a personalului fac din “birocrație” un proces demn de standarde europene înalte.

Centrul Unic de documente contribuie la modernizarea calității serviciilor publice și a serviciilor furnizate către cetățenii Republicii Moldova, astfel încât aceștia pot beneficia de servicii europene la ei acasă.

Centrul Unic de documente oferă un spectru foarte larg de servicii. Aici puteți obține orice tip de document național sau internațional: cetățenie română, consultanță juridică, întocmirea actelor de stare civilă, consultanță legată de cetățenie etc. Pe parcursul activității sale, ce începe încă din anul 2007, s-a recomandat ca fiind printre lideri în Republica Moldova. Martori a acestui fapt sunt numeroșii clienți fideli ai companiei.

Dezvoltarea continuă este criteriul de bază a activității Centrului Unic de documente, ceea ce permite o creștere continuă a calității serviciilor. Odată ce vă decideți să colaborați cu această companiei, puteți fi siguri că veți avea parte de:

–          Corectitudine. Specialiștii companiei acordă o atenție sporită la detalii, și lovesc în țintă din prima. Puteți fi sigur că documentul solicitat va corespunde standardelor și este valabil în instituția de rigoare. Nu veți pierde timp din cauza unor erori sau lipsei de atenție.

–          Responsabilitate. Toate acțiunile, promisiunile și deciziile sunt asumate cu responsabilitate, și nu există loc pentru eschivări.

–          Rapiditate.  Fiecare serviciu este realizat în timp minim și după cerințe individuale. Odată ce își asumă un termen, puteți fi sigur că veți obține rezultatul dorit la timp.

–          Excelență. Serviciile sunt oferite la cele mai înalte standarde naționale și internaționale , de aceea puteți fi siguri că documentul va fi valabil atât în Moldova, cât și in țara in care aveți domiciliu.

–          Inovația. Angajații companiei sunt originali și flexibili în gândire, ceea ce le permite să găsească soluții în cele mai complicate cazuri, și să facă uneori imposibilul. Așadar, dacă ați fost refuzat în altă parte, și vi s-a spus că nu aveți șanse, foarte probabil că o să găsiți soluția la Centrul Unic de documente.

Categoriile de servicii oferite în Centrul Unic de documente:

–          Cetățenie Română

–          Cetățenie R. Moldova

–          Cetățenie Rusă

–          Servicii Transport

–          Servicii Apostilă

–          Servicii de Traduceri

–          Servicii Avocatură.

P.

Distribuie articolul: