Pramodini Roul are o poveste de viață cu adevărat șocantă. În urma cu 10 ani, când avea doar 15 ani, un bărbat care se îndragostise de ea a desfigurat-o cu acid, drept răzbunare, pe motiv ca i-a refuzat cererea în căsătorie.  A urmat o perioada îndelungată prin spitale. Fața îi era complet desfigurată, iar mai apoi acidul a orbit-o.
În timp ce se afla în spital, un bărbat a rămas impresionat de povestea ei și a început sa o viziteze zilnic pentru a-i ridica moralul. În scurt timp, au început să se înfiripe sentimente între cei doi.

„A fost foarte grijuliu cu nevoile mele. Stătea de vorbă cu mine cu orele şi mă motiva. A fost groaznic când medicii mi-au spus că nu voi mai putea merge. Saroj mă tratează ca pe o prinţesă. Mă iubeşte fix aşa cum sunt. Mereu mă încuranjeaza să îmi trăiesc viaţa până la ultima picătură. A devenit o parte din mine. Nu aş fi putut să văd lumea, astăzi, dacă nu era el”, a povestit ea pentru Dailymail.co.uk

Deși nu văzuse niciodată chipul bărbatului care a fost alături de ea, medicii au reușit să facă o minune și să ii redea vederea.

Emoționată, femeia a putut sa îl privească pentru prima oară pe bărbat, dar și să își vadă chipul în oglindă, în urma atacului.

„M-am speriat de mine. Bănuiam ce urmări a avut acidul asupra feței mele, dar când m-am văzut am fost profund rănită. M-am speriat atât de tare de mine încât am început să plâng. Şi am plâns toată noaptea. Mă simt foarte norocoasă că îl am pe el în viaţa mea. Este mereu lângă mine”, a mai spus ea.

Sursa foto: Dailymail.co.uk

Distribuie articolul: