Doar o femeie care îmbracă rochia de mireasă poate înțelege dificultatea de a utiliza camera de baie fără accidente neplăcute. Anume pentru astfel de situații o femeie de peste ocean a conceput accesoriul menit să salveze miresele în cea mai importantă zi din viața lor!

Femeia care stă în spatele acestei invenții se numește Heather și este originară din statul american Pennsylvania. Acum 16 ani, muncea la un magazin bridal din Trexlertown, unde a reușit să studieze fiecare preocupare, dorință și nevoie a mireselor. Cea mai frecventă întrebare ce i se punea, era „cum să merg la baie în această rochie?” Evident, soluția nu era scosul rochiei!

Și dacă inițial răspunsurile oferite erau cam vagi sau puneau responsabilitatea pe umerii domnișoarelor de oonoare, Heather a inventat accesoriul menit să scape miresele de frici. Produsul său a văzut însă lumina zilei abia în 2015.

Bridal_Buddy_352CD_1024x1024

Accesoriul transparent Bridal Buddy se poartă sub fustă, este dotat cu un șiret, iar menirea sa este de a salva miresele lumii de experiența oribilă din camera de baie. Vedeți aici cum „funcționează”:

Bride Buddy Helps Brides Use The ToiletThis is definitely one for all you beautiful brides! 👰

Credit: Bridal Buddy

Posted by Pretty 52 on 14 Mai 2017

Foto: bridalbuddy.net, Bridal Buddy

Distribuie articolul: