Vedeta s-a căsătorit prima dată cu Cristian Gheorghiţă în 1995 pe când avea 21 de ani. Mariajul lor a durat doar 3 ani, după care au divorţat. Andreea Marin şi primul divorţ – o experienţă care a durut-o profund.

Andreea Marin a suferit după primul divorţ. Vedeta avea 24 de ani când a divorţat de primul ei soţ, Cristian Gheorghiţă. Clipele au fost cumplite deoarece Andreea Marin îşi pierduse şi mama, de tânără, şi nu avea un sfetnic bun.

„Unul din cele mai dificile momente din viaţă ei a fost despărţirea de soţul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care şi-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbuşise. Brusc, viaţa părea să-şi fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtăşea satisfacţiile cu persoană iubita.Ce a ajutat-o să depăşească această perioada grea a fost dragostea ei pentru viaţă’,mărturisea Ana Maria Ilac, o prietenă apropiată de-a Andreei Marin pentru wowbiz.ro.

După suferinţa îndurată lăsată de pierderea mamei şi primul divort, Andreea Marin şi-a revenit. A prins drag la public şi cariera ei era înfloritoare. S-a îndrăgostit de cântăreţul Ştefan Bănică Jr. cu care a făcut şi o fată, Violeta.

Andreea Marin şi Ştefan Bănică JR. au făcut nunta în 2006. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 7 ani. Dar, din cauza infidelităţii artistului, care a fost surprinss alături de Lavinia Pîrva, actuala lui soţie, cuplul Marin-Bănică s-a destrămat.

La scurt timp de la divorţul de Ştefan Bănică Jr., în 2013, l-a cunoscut pe medicul turc Tuncay Öztürk. Cei doi s-au îndrăgostit şi au trăit o frumoasă poveste de dragoste. El s-a mutat în România, de dragul ei, şi Andreea Marin l-a ajutat în afaceri.

Cei doi au fost fericiţi o scurtă perioadă de timp. S-au căsătorit în 2014, dar au divorţat la 11 luni de la mariaj. După acest al treilea divorţt, Andreea Marin a slăbit şi a întinerit vizibil. La colţul opus, Tuncay Öztürk a rămas fără clienţi şi afacerea lui nu mai este un succes.

„Un divorţ nu trebuie să te dărâme! Şi atâta vreme cât un divorţ nu se termină cu efecte negative asupra copiilor, până la urmă nu e ceva atât de important cum este sănătate.  Nu am vreo reţinere în a rezolva prin divorţ o situaţie dacă eu consider că este sub demnitatea mea să continui o căsnicie”, a declarat ea pe vremea aceea.

În prezent, Andreea Marin are un iubit. Aceasta trăieşte o poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, în vârstă de 34 de ani. Este consulul României în Libia. Cei doi s-au mutat recent împreună, în Bucureşti, după ce au avut o relaţie la distanţă. Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu şi-au consumat o bună parte din relaţie la distanţă şi întâlnindu-se la jumătatea drumului, în diverse mici vacanţe.

foto: wowbiz.ro

Distribuie articolul: