În perioada 21-22 martie, fii alături de designerii autohtoni la cea de-a XVII-a ediție Moldova Fashion Days. Evenimentul în care descoperi articole vestimentare, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii de la o mulțime de branduri locale. Dacă urmărești evoluția industriei fashion din Moldova, vrei să fii la curent cu ultimele tendințe în materie de modă, admiri și susții crearea frumosului ACASĂ, nu rata Moldova Fashion Days.

Peste 40 de designeri autohtoni, reuniți sub brandul Din Inimă, își vor prezenta colecțiile pentru sezonul primăvară – vară. Texturi îndrăznețe, elemente și asocieri neașteptate, culori energizante și optimiste, stil și atitudine sunt caracteristicile colecțiilor acestui sezon.

Moldova Fashion Days este organizat bianual și adună atât branduri consacrate de la noi, cât și tineri designeri care abia își încep drumul pe tărâmul creației vestimentare. În cadrul evenimentului consumatorii pot cumpăra articole vestimentare imediat după ce au fost prezentate pe podium, motto-ul principal al acestui eveniment fiind „See Now, Buy Now”.

Dacă vreți să fiți în tendințe, să cunoașteți ce propun designerii autohtoni pentru perioada primăvară – vară, Moldova Fashion Days este evenimentul potrivit. Veți fi nu doar într-un pas cu moda, dar și veți susține industria fashion din Republica Moldova.

MFD este organizat de APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) sub egida Agenției de Investiții și este susținut de partenerii strategicii USAID, Suedia și UK aid. Partenerul premium pentru logistică și fundraising al MFD este Berlizzo Events.

Pentru mai multe detalii accesați Moldova Fashion Days