În ultima sâmbătă din 2015, publicul din Federația Rusă a ales și învingătoarea noii ediții a concursului Bitva Ekstrasensov. Deși lupta a fost una crâncenă, câștigătoarea celei de-a 16-a „mâini albastre” a fost desemnată Viktoria Raidos.

La competiția de sâmbătă seară, la care au ajuns, în total, 3 participante, Viktoria se declara sigură de de marele premiu care i-a fost predestinat.

45

Sunt Viktoria Raidos, slujesc cultului strămoșilor. Am obținut această victorie grație puterii strămoșilor mei și a iubirii voastre. Vreau să-i spun fiecăruia dintre voi: prețuiți-vă familiile, pentru că anume în ele se află puterile voastre. Fiecărui spectator vreau să-i mulțumesc pentru victoria mea”, a declarat învingătoarea, în cadrul evenimentului de decernare.

De-a lungul competiției, Viktoria a avut o concurentă puternică: pe Marilyn Cerro, care s-a înscris în concurs pentru a doua oară. Nici de data asta, însă, participanta nu a reușit să obțină laurii, cedând locul de frunte altcuiva.

12

Învingătoarea susține că nu s-a înscris la „Bitva Ekstrasensov” de dragul popularității, ci pentru „a-și realiza misiunea” și „a-i sprijini pe oameni”. După concurs, clarvăzătoarea susține că se va întoarce la viața sa obișnuită, alături de familie: soț și copii, continând să-și cinstească predecesorii.

12d

Foto: Arhiva Personală, VK, captură video, Instagram

Distribuie articolul: