Elena Iordachi - așa se numește tânăra care a primit votul de încredere de la jurați și care va beneficia de un set complet de schimbări în cadrul proiectului „Fii EROINA”, inițiat de EA.md și Beauty School Moldova. Timp de o lună, Elena va avea parte de multe schimbări atât în felul cum arată, cât și în motivația interioară care să îi dea forțe noi de viață.

Iată mesajul pe care ni l-a scris Elena în aplicația pentru proiectul „Fii EROINA”:

„Motivația mea pentru schimbare este strigătul ce vine din interiorul meu – am nevoie de ceva nou, ceva doar pentru mine, de ceva ce mă va ajuta să cred în propriile puteri și să revin la aceeași dorință arzătoare de viață și de a continua calea mea! Cred că suna prea jalnic… Dar asta e.”

elena-iordachi

Elena Iordachi și familia sa

Elena este o tânără mămică, a unei fetițe adorabile și, recunoaște chiar ea, își dedică aproape tot timpul micuței, iar pentru sine nu îi ajung nici timp, nici resurse.

„Sunt în concediu de îngrijire a copilului… Nu îmi permit nimic pentru mine. Dar nici nu am o clipă măcar pe care să o dedic mie. Trăim în trei și ne descurcăm cum putem.
Aș vrea să fiu eroina acestui proiect și îmi doresc acest lucru din tot adâncul sufletului. Nu am fost la coafor de ani de zile, la shopping pentru mine de tot atâția ani”, mai scrie Elena.

Despre sine, eroina noastră ne-a povestit că este o fire sentimentală și dispusă spre schimbări. Iubește viața și vrea să scape din plasa monotoniei cumva. EA.md și Beauty School Moldova o vor ajuta, iar partenerii proiectului nostru deja au ochit cele mai potrivite remedii pentru ca Elena să radieze de fericire la final de proiect.

ABC Fitness School Moldova oferă EROINEI un plan individual de nutriție și antrenament. Pe durata a o lună de zile, câștigătoarea va beneficia gratuit de: trei antrenamente săptămânale de Jumping Fitness; monitorizare din partea antrenorilor internaționali de Jumping Fitness; plan individual de nutriție; două fitness testări.

Brandurile autohtone de haine NaneTTy și de încălțăminte Hîncu vor oferi în final o ținută completă absolut gratis și o pereche de pantofi asortați vestimentației.

Salonul de estetică Daria Room oferă câștigătoarei o procedură de îngrijire a feței, așa ca imaginea de final a câștigătoarei să fie asemănătoare unei adevărate Eroine.

zlotea-eroinaLa distanță foarte mică de puncte a fost încă una dintre pretendentele la marile schmbări din proiect – Aurelia Zlotea, o mămică a două fetițe gemene. Aurelia va primi din partea Beauty School Moldova consultația gratuită a specialistului în frumusețe și o procedură la alegere din spectrul de servicii prestate de salon.

2eroina

Important! EROINA a fost aleasă cu voturile tuturor partenerilor proiectului, cu predilecție acordându-se prioritate organizatorilor. Le mulțumim mult tuturor doamnelor și domnișoarelor care au aplicat și le asigurăm că proiectul va continua neapărat. Urmăriți-ne, citiți-ne și veți putea fi eroinele noastre la viitoarele ediții.

Distribuie articolul: