Friedrich Pfeiffer este un mare iubitor de motoare, acesta vine destul de des în Republica Moldova, dar de fiecare dată venea ori avionul ori cu mașina. De această dată s-a încumetat să parcurgă distanța de la Viena până la Butuceni cu motocicleta și asta pentru a face cuoștință  cu împrejurările țării noastre, spune el. 

Drumul nu a fost ușor a trebuit să trec prin orașe sate mici și un pic m-am rătăcit în România. A fost cea mai lungă distanță pe care am parcurs-o până acum cu molocicleta. A fost o călătorie liniștită din păcate nu am aventuri să vă povestesc, a spus Friedrich Pfeiffer jurnaliștilor care l-au întâmpinat la podul de la Telecentru.

Nu este pentru prima dată când dirijorul vine în Republica Moldova, acesta spune că iubește țara noastră și că vine cu mare drag ori de câte ori este invitat.

Friedrich Pfeiffer a fost întâmpinat în Chișinău de către escortă de motocicliști de la Bikerpost Moldova și condus spre locul desfășurării festivalului DescOPERĂ – Festival de Muzică Clasică în aer liber, ediția III.

Sursa foto: Mihai Cecan\facebook.com

Festival de Muzică Clasică în aer liber e un eveniment unic în Europa de Est. Anul acesta festivalul va avea loc în perioada 15-17 iunie.

Toate detaliile despre festival le găsești aici.

Distribuie articolul: