Muzica este cea care îi permite să fie așa cum dorește. Lecțiile esențiale a vieții reprezintă, ambiția și sursa de inspirație pentru a crea ceva unic, util și frumos pentru fani. Sinceritatea și perseverența sa, reflectă cheia admirației și a succesului. L-a atins oare și unde mai tinde tânărul Denis Midone.

Fii ceea ce dorești, fii Tu!

„Muzica o definesc prin cuvântul viață. Mă ajută des, mai ales în acele momente când mă simt deprimat. Prin muzică uit de toate grijile și sunt așa cum îmi doresc, sunt Eu! Îmi place mult ceea ce fac și nu m-aș determina să fac ceva ce nu îmi aduce plăcere, nu văd sensul… Trebuie să ai încredere în abilitățile tale, să îți apreciezi munca și în primul rând, pe tine!”, mărturisește Denis.

Nimic nu este imposibil

„Timpul îmi place să îl petrec util, să fiu în general ocupat, deoarece mă simt altfel. Este destul de greu să combin studiile cu muzica și activitățile zilnice, dar nimic nu este imposibil. Mă strădui să îmi reușească, deoarece tind să ajung la o universitate prestigioasă”, povestește tânărul artist cu mai bine de 30 de mii de urmăritori pe contul său de Instagram.

The love story?

„Da, în curând o să lansez o piesă nouă. Este o istorie de viață și de dragoste, povestea mea… Am simțit nevoia de a exprima cumva toată trăirea, durerea și sentimentele ce le-am trăit printr-o piesă. Este real, deoarece le-am povestit tot băieților de la The one Records, iar Claudiu Coța a scris versurile și tot el împreună cu Dael Damșa au compus muzica. Pentru realizarea videoclipului am colaborat cu Valeria Lungu – o persoană minunată, după ce am ajuns împreună la un numitor comun și am făcut ceva destul de ok. Locațiile sunt foarte atractive și interesante, așteptați lansarea, căci va fi destul de curând, sper să vă placă și vouă”, povestește Denis.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ohhh ce vă așteaptă pe voi🙈 Ph: @templepicturesofficial 📸 #mustang #ford #elegance #2020 #photoshooting #video #quarantine #singer

O postare distribuită de Denis Midone (@denismidoneofficial) pe

cu Valerie Lungu, scenă din videoclip

Pentru urmăritori

„Scopul spre care acum merg este să mă lansez ca un artist cunoscut, adică să acumulez un „Fanbase” destul de mare, și totul încetul cu încetul va veni. Mesajul pentru urmăritorii mei este destul de simplu: când îți pui un scop muncește, tinde spre el, nu aștepta ca cineva să realizeze acest scop înaintea ta, și tu pur și simplu să lucrezi pentru acea persoană. Tinde spre scop, muncește și vei reuși…”, afirmă Denis Midone.

Autoare: Andreea Nemerenco, stagiară

Distribuie articolul: