La fel ca mulți dintre noi, oameni simpli, nu vedete, interpreta a mai adăugat niște kilograme în perioada de carantină. Aceasta însă afișează niște picioare sculptate, fără pic de celulită. Vrem să știm și noi care este secretul ei.

Zilele trecute, Lana Del Rey a fost surprinsă de paparazzi în momentul în care a ieșit la cumpărături, într-un supermarket din Los Angeles. Interpreta a purtat o pereche de pantaloni scurți, minusculi, care i-au dezvăluit picioarele. Deși aceasta a mai adăugat câteva kilograme în perioada de autoizolare, aceasta afișează picioare tonifiate, fără pic de celulită. Cum e posibil acest lucru?

Foto: imgtrend.com

DPresupunem că Lana Del Rey a continuat să ducă o viață activă, probabil a făcut mult sport, lucru care nu a ajutat-o să slăbească (poate nici n-a avut acest scop), dar i-a lucrat mușchii picioarelor. Astfel rezultatul este vizibil: picioare tonifiate, fără pic de celulită.

Foto: imgtrend.com

Foto: imgtrend.com

Foto: imgtrend.com

Este important să ne iubim corpul indiferent de mărimea hainelor, iar sportul, o alimentație echilibrată și o gândire pozitivă, ne ajută să fim sănătoase și în armonie cu noi înșine.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA