Casele de pariuri și-au spus cuvântul. Piesa cu care R. Moldova va participa la Eurovision 2019 se situează pe ultimele locuri în topul preferințelor pariorilor, fiind cotată cu șanse slabe și să intre în finala Eurovision, care va avea loc sâmbătă, la Tel Aviv, în Israel.

Astfel, Anna Odobescu este a treia de la capăt, în lista participanților. Asta înseamnă că dacă cineva ar paria 100 de lei pe Anna Odobescu și aceasta ar reuși să câștige, persoana ar reuși să câștige în jur de 50.000 de lei de pe seama pariului său.

Potrivit AGORA.md, piesa Annei Odobescu „Stay”, cu care țara noastră speră să se califice joi în finala Eurovision 2019 este pe locul 31 din 34 în cotațiile pariorilor, pe Eurovisionworld.com, având șanse mai mici de 1% pentru a câștiga concursul.

Topul celor mai slabe cotații, după R. Moldova, le au Lituania și Letonia.

Favorita caselor de pariuri este piesa „Arcade” a lui Duncan Laurence, reprezentantul Olandei. Aceasta este cotată cu 28% șanse de a se situa pe primul loc în finala Eurovision 2019. Pe al doilea loc se situează John Lundvik, reprezentantul Suediei, cu melodia „Too late for love”, cotat cu 13% șanse la trofeul Eurovision. Podiumul este completat de Kate Miller-Heidke, reprezentanta Australiei, a cărei piesă, „Zero Gravity”, are șanse de 9% de câștig.

Amintim că reprezentanta țării noastre va evolua pe scena de la Tel Aviv în a doua semifinală, care va avea loc joi, pe data de 16 mai. Anna Odobescu va ieși pe scenă a treia.

Mai jos poți vizualiza imagini de la repetiții pe scena de la Tel Aviv. Susține reprezentanta Moldovei oriunde te-ai afla:

 Sursa: AGORA

Vezi și: Prima semifinală Eurovision 2019! Iată cine sunt cei 10 concurenți care s-au calificat în finală