Tânăra moldoveancă de 27 de ani, care a impresionat pe scena de la Vocea României și a întors toate scaunele antrenorilor, este educatoare la o grădiniță din satul Sireți, raionul Strășeni. Nadejda Căpățînă a explicat, în cadrul emisiunii „O seară perfectă” de la ProTV, motivele pentru care a ales să continue în echipa lui Horia Brenciu și Theo Rose, și nu pe cea a Irinei Rimes.

„Eu în acea zi chiar am fost ultima, am avut de așteptat de la 7:00 dimineața, cu make-up cu tot tot. Am avut emoții mari, dar în momentul când am ieșit pe scenă chiar au dispărut. Mi-am imaginat că e o simplă prestație, am fost pe scene, am cântat la atâta lume, e inadmisibil să mai am emoții după 10 ore de așteptat. Așa că a fost pentru mine un moment de performance”, a dezvăluit Nadejda.

Tânăra recunoaște că a fost surprinsă de faptul că toți antrenorii s-au întors la prestația sa:

„Eram cu gândul că măcar unul să se întoarcă și cumva Dumnezeu a ținut cu mine și mi-a dat 4 șanse: Ia, fiica, mea, cum îți place, la alegere”. Dar oricum, mi-am dorit foarte mult măcar anul acesta, pentru că am început să particip, eram fascinată de acest concurs încă de la 16-17 ani. Prima doată am fost cu profesoara mea de muzică, a fost prima încercare de a participa la acest concurs, eram mică, fără experiență, dar pentru mine era mult. Și tot așa mă retrăgeam, iarăși reveneam, încercam și anul acesta cred că a venit timpul. Mi-am zis că trebuie să mai încercăm o dată și a fost cu succes”.

Nadejda Căpățînă a explicat și de ce a decis să meargă mai departe cu Horia Brenciu și Theo Rose, ci nu cu Irina Rimes:

„Sincer aveam dubii în momentul ăla. Eu vorbisem și înainte de a începe acest proiect și de a intra în acest show, în preselecții dinaintea scaunelor. Mi-am dorit foarte mult la Theo și Horia, mai mult la Theo, pentru că am și zis că îmi cântă muzica aia în suflet. Dar în momentul când s-au întors toți 4 și am început o discuție foarte călduroasă cu Irina, m-am gândit poate să-mi schimb alegerea, dar mi-am zis că primul gând e cel mai important și primul lucru pe care l-am intenționat să-l fac trebuie să-l duc la bun sfârșit și chiar sunt foarte bucuroasă de alegere. Irina, scuze”.