Prin campania de atac pe care o desfășurați, doar demonstrați că sunteți orchestrata Maiei Sandu. În stilul vostru obișnuit, răspândiți minciuni și dezinformare,” a reacționat jurnalista Natalia Morari, aspirantă la funcția de președinte al Republicii Moldova, la acuzațiile și criticile venite din partea unor persoane, inclusiv colegi de breaslă.

Aceștia au susținut că „minte de îngheață apele” când a afirmat că banii cheltuiți pe publicitatea din rețelele sociale provin inclusiv din fonduri personale, explicând că și-a vândut anterior apartamentul și a investit o parte din acești bani în Bitcoin.

„60.000 de euro doar pe publicitate”, „Bitcoin”, „bătaie de joc”, „bani furați”, „minciuni” – cam asta sunt tezele celor care se autoporeclesc azi „liberi” și “independenți” și ca o haită au sărit la mine la comandă – nu pentru prima dată, apropo. Când se aruncă cu cifrele de 60.000 de euro pentru pagina Morari.live, atrageți atenția că, cei „liberi” și „independenți” omit, intenționat, o nimica toată – perioada în care au fost cheltuiți acești bani, și anume perioada 4 august 2020 – 13 septembrie 2024. Adică patru ani de zile, din care doi ani pagina mea a existat sub denumirea „Politica Nataliei Morari” și era gestionată de echipa de SMM al TV8, televiziunea pe care am fondat-o”, explică Natalia Morari.

Jurnalista a precizat că toate cheltuielile companiei sale, înainte de începerea activității, sunt transparente și cunoscute de toate autoritățile competente ale statului.

„Spre deosebire de alți politicieni obișnuiți cu minciuna, toate veniturile și bunurile mele, inclusiv Bitcoin, vor fi declarate corespunzător legii. Observ că pe cei care mă atacă astăzi nu-i interesau sumele cheltuite în perioada când eu eram „blândă” cu Maia Sandu, cât prin pagina mea, cât și prin televiziunea mea, la fel cum nu-i interesau bugetele enorme cheltuite atunci și acum de către alte televiziuni, ONG-uri și alte proiecte care practic deschis o susțineau și o susțin pe Maia Sandu”, a mai scris Natalia Morari.

În plus, ea a afirmat că persoanele care o atacă gestionează sume mult mai mari decât cele pe care le-a investit ea în publicitatea online și i-a acuzat că distorsionează declarațiile sale pentru a manipula opinia publică.

„Cei care astăzi mă atacă pentru sume incomparabil infime comparativ cu toată mașinăria pe care ei o dețin uită de un lucru – că prin toată multitudinea de voci, pe care le are orchestra lor, se aude o singură voce – cea a Maiei Sandu. Aveți curajul măcar o dată să ieșiți din voia șefei și să invitați prin studiourile voastre și alte voci, mai critice, așa cum zilnic faceți cu oamenii ei și doar ai ei. Trișați, rupeți din context, amestecați perioadele. Solicit insistent autoritățile responsabile să verifice dezinformarea aruncată în public și să asigure societatea că este o minciună. Verificați, ieșiți public și spuneți că asta este o minciună. În cazul în care nu va fi făcută așa o declarație, va fi încă o confirmare a faptului că instituțiile statului sunt subordonate politic și acționează politic”, a conchis Natalia Morari.

Distribuie articolul: