Accident grav în apropiere de Peresecina. Patru persoane, inclusiv doi copii, au fost transportate la spital cu diverse traumatisme după ce două mașini s-au ciocnit. Potrivit informațiilor preliminare, unul dintre șoferi ar fi efectuat o depășire și a lovit un vehicul care circula pe contrasens.

Purtătoarea de cuvânt a IP Orhei, Elena Băetrău, a declarat că aproximativ la ora 13:25, a parvenit un apel de la serviciul unic de urgență 112, pe faptul că pe Traseul R-6, km. 34, s-a produs accident, soldat cu persoane traumatizate.

„Preliminar polițiștii au stabilit că aproximativ la ora 13:20, un șofer de 64 de ani, conducând un Volkswagen Polo, pe traseul R-6, Chișinău-Orhei-Bălți, cu direcția spre m. Chișinău, ar fi ieșit pe contrasens și s-a tamponat frontal cu vehiculului de model Renault Megane, condus de un șofer de 36 de ani, care se deplasa regulamentar în direcția municipiului Bălți”, a declarat Elena Băetrău. 

În urma impactului, șoferul unui Volkswagen și trei pasageri dintr-un Renault—o femeie de 34 de ani și doi copii de 5 și 8 ani—au fost transportați la Spitalul Raional Orhei pentru îngrijiri medicale. Ambii șoferi au fost testați pentru alcoolemie, iar rezultatele au arătat că nu consumaseră alcool. În prezent, se desfășoară investigații pentru a stabili toate circumstanțele accidentului.

Distribuie articolul: