Un videoclip cu atleta franceză Alice Finot cerându-și iubitul în căsătorie după finala de 3.000 de metri feminin la Jocurile Olimpice a devenit viral pe rețelele de socializare, potrivit Euronews. Acesta este cel mai recent moment în care o sportivă s-a logodit la competiția de la Paris.

Finot a terminat cursa cu un timp de 8:52.76, clasându-se în spatele medaliatelor Winfred Yavi din Bahrain (aur), Peruth Chemutai din Uganda (argint) și Faith Cherotich din Kenya (bronz), devenind una dintre cele patru femei care au încheiat competiția în mai puțin de nouă minute, relatează Euronews.com.

După încheierea probei, Finot a alergat spre tribună și-a cerut în căsătorie iubitul, dar nu cu un inel cum se obișnuiește, ci cu o insignă pe care o avea prinsă în spatele ecusonului de pe tricou.

Atleta s-a așezat în genunchi, iar după ce logodnicul ei, uimit și copleșit de bucurie, a spus „da”, i-a prins insigna de tricou și s-au sărutat în aplauzele spectatorilor.

Momentul a devenit viral pe rețele de socializare. Este o inversare „drăgălașă” de roluri, adică varianta clasică, în care el îngenunchează în fața ei și îi oferă inelul, cerând-o în căsătorie. De această dată, ea a făcut gestul.

Distribuie articolul: