Cristina Scarlevschi, fondatoarea unei școli de poledance, face măr și oțet bloggerii din țară. Tânăra susține că viața de lux pe care o arată unii pe Instagram este falsă. Pozele editate, serviciile și vacanțele în barter sunt doar pentru a strânge aprecieri de la internauți.

 

Cristina îndeamnă oamenii să-și scoată ochelarii roz și să nu mai creadă în „idolii virtuali”. De cele mai multe ori aceștea nu achită pentru unele servicii, lucruri sau călătorii. Deseori, băuturile, cumpărăturile sunt făcute de altcineva, iar influencerii doar profită de situație și fac poze.

Nu credeți în ceea ce vedeți voi pe Instagram. Vă zic așa cum este, eu de multe ori am făcut barter. . .ori de câte ori am luat rochii ca să mă pozez, toți așa fac. .

Internauții au numărat și banii Cristinei, atunci când a fost la mare cu familia. Însă, tânăra spune adevărul! Nu a stat într-un hotel, ci la o prietenă și a ajuns pe acel litoral, datorită activității artistice.
Cristina spune că în călătoria recenta în Cannes, nu a fost atât de opulenta precum pare.

“Tare mulți m-au servit, eu a făcut poze, dar vouă vi se pare că eu am achitat. Unica ce am luat eu sunt lucrurile celea de brand, eu tare visam la așa ceva”.

Distribuie articolul: