În Italia, se desfășoară o anchetă amplă în urma unor cazuri înfiorătoare în care mai multe femei au fost atrase în capcana rețelelor de socializare, fiind ulterior drogate, violate și filmate în timpul agresiunilor sexuale. Principalul suspect este un bărbat în vârstă de 59 de ani, care lucrează ca gunoier. Acesta este acuzat de săvârșirea abuzurilor în perioada septembrie 2022 – ianuarie 2023, conform informațiilor furnizate de observator.ro.

Individul în vârstă de 59 de ani a fost reținut de carabinieri la Roma, iar ulterior a fost arestat în legătură cu acuzații de violență sexuală și distribuire ilegală de materiale cu conținut sexual explicit. Aceste infracțiuni au fost comise în provinciile Roma și Viterbo, în localitățile Riano, Mazzano Romano și Capranica, în dauna a trei femei diferite.

Ancheta a fost inițiată după ce una dintre victime a depus plângere, ea fiind ademenită de individ pe rețelele de socializare. După ce a câștigat încrederea femeii, individul a invitat-o la el acasă pentru o seară romantică, însă a doua zi, victima și-a dat seama că a fost drogată și violată, ceea ce a fost confirmat ulterior în urma examinărilor medicale.

Polițiștii au reușit să identifice bărbatul și, în timpul percheziției efectuate la locuința sa, au găsit medicamente hipnotice și sedative, precum și un telefon mobil care conținea suficiente probe pentru a reconstitui cel puțin alte două incidente similare de violență. În smartphone-ul bărbatului au fost găsite imagini cu trei femei diferite, care au fost supuse violenței sexuale în circumstanțe similare. De asemenea, suspectul a trimis prietenilor săi fotografii și înregistrări cu conținut explicit, însoțite de comentarii insensibile și disprețuitoare, conform Corriere della Sera.

Suspectul, care a fost arestat la Casilino, se află acum în închisoarea Regina Coeli. Între timp, anchetatorii continuă să investigheze pentru a determina dacă acesta a avut și alte victime.

Distribuie articolul: