Un individ de 34 de ani, domiciliat în centrul țării, a fost găsit vinovat de comiterea infracțiunilor de viol și comportament pervers. Acesta a fost condamnat la o pedeapsă de 16 ani de închisoare, care va fi executată într-un penitenciar de tip închis.

Potrivit procuraturii, individul a abuzat repetat o fetiță de 10 ani, sora soției sale, pe timp de noapte, și apoi a violat-o, fiind în stare de ebrietate.

“Prin urmare, inculpatul, în luna august 2017, la domiciliul său dintr-un sat din centrul țării, a comis acte sexuale cu intenția de a perverti minora în vârstă de 10 ani, care era sora soției sale, în repetate rânduri și pe timp de noapte.

Continuându-și activitățile ilegale, în aceeași perioadă, fiind în stare de ebrietate, a întreținut relații sexuale cu minora, profitând de incapacitatea acesteia de a se apăra din cauza vârstei fragede și utilizând constrângere fizică.

Această sentință nu este definitivă și poate fi contestată prin apel în decurs de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău”, conform comunicatului emis de reprezentanții Procuraturii Generale.

Distribuie articolul: