Interpreta din România, Delia a luat o decizie legată de iUmor, emisiunea în juriul căreia se află încă din prima ediție, scrie unica.ro. Artista afirmă că nu mai vrea să participe la jurizare. După ce a postat un mesaj în care susținea că nu mai suportă încă un moment de roast, au început să apară zvonuri referitoare la o eventuală plecare a cântăreței de la celebrul show de comedie.

Însă, soțul Deliei, Răzvan Munteanu, a explicat că aceasta nu își dorește să părăsească emisiunea. Delia zice că s-a săturat de momentele de roast de la iUmor. Fanii Deliei au rămas mirați în momentul în care Delia a postat, la o oră târzie, un mesaj pe contul ei de Instagram, în care spunea că nu mai vrea să mai participe la niciun moment de roast. Astfel, fanii au crezut că artista vrea să plece de la iUmor.


„Nu-mi place senzația în corpul meu atunci când lumea face glume sexuale față de mine sau față de altcineva. Nimeni nu ar trebui să simtă asta fără acordul lui. Eu nu mai vreau să-mi dau acordul. Nu mai pot să rezist la un alt roast. Nivelul meu de toleranță a ajuns la un alt prag. Cred că este firesc, ori efectiv este un nivel de saturație pe care îl resimt. Simt un disconfort în stomac, felul în care mă simt vulnerabilă, descoperită, în fața unor lucruri pe care nu le pot controla și nu-mi doresc să trăiesc asta și să experimentez lucrurile astea”, a spus Delia pe rețeaua de socializare.

 

Distribuie articolul: