Michael Jackson va fi portretizat de nepotul său, Jaafar Jackson, într-un viitor film biografic regizat de Antoine Fuqua.

Filmul, intitulat pur și simplu Michael, va fi primul rol important în cinematografie pentru Jaafar, în vârstă de 26 de ani, care este al doilea cel mai tânăr fiu al compozitorului și membrului Jackson 5, Jermaine Jackson, fratele mai mare al lui Michael.

„Jaafar îl întruchipează pe fiul meu. Este atât de minunat să îl văd că duce mai departe moștenirea Jackson de artiști și interpreți”, a declarat mama regelui muzicii pop, Katherine Jackson.

Micheal Jackson rămâne a fi unul dintre cei mai de succes artiști din toate timpurile. Acesta  a murit în 2009, la vârsta de doar  50 de ani.

Graham King, producătorul filmului, care a produs și biografie trupei Queen Bohemian Rhapsody, premiat cu Oscar, a declarat că echipa din spatele filmului a căutat în întreaga lume un actor care să îl interpreteze pe Jackson, înainte de a se decide asupra lui Jaafar.

 „L-am întâlnit pe Jaafar în urmă cu mai bine de doi ani și am fost uimit de modul în care personifică  spiritul și personalitatea lui Michael”, a declarat King. „A fost clar că el este singura persoană care poate prelua acest rol.”

Fuqua, regizorul filmului, a declarat că fimul Michael „explorează călătoria omului care a devenit Regele muzicii pop”, în timp ce studioul de producție al filmului, Lionsgate, a declarat că acesta va include „cele mai emblematice interpretări ale sale, care făcut să devină cel mai mare artist din toate timpurile”.

„Este incredibil de emoționant să îl vedem pe Jaafar dându-i viață lui Michael”, a spus Fuqua. „A existat o astfel de conexiune spirituală atunci când l-am întâlnit prima dată pe Jaafar, care are o capacitate naturală de a-l imita pe Michael și o chimie atât de bună cu camera de filmat.”

Filmările vor începe în 2023.

Distribuie articolul: