Bătrânețea nu ar trebui percepută ca o povară. Unele vedete sunt mândre de ridurile pe care le au și de firele gri, fiind un exemplu pentru întreaga lume. Tinerețea nu se reflectă doar în cifra de pe buletin, ci în sufletele noastre. Atât timp cât nu ne lăsăm sufletele să îmbătrânească, vom fi mereu tineri. Îți prezentăm 7 vedete care au acceptat procesul de îmbătrânire și sunt mândre de vârsta pe care o au.

  1. Eva Longoria

Anul nașterii: 1975

Asociez îmbătrânirea cu înțelepciunea, experiența și maturitatea. În ceea ce mă privește, îmbrățișez procesul de îmbătrânire.

2. Drew Barrymore

Sursa foto: Us Weekly

Anul nașterii: 1975

Actrița a declarat  că este hotărâtă să le arate fiicelor sale că îmbătrânirea este un lux:

Dacă suntem norocoși, cu toții vom îmbătrâni. Vreau doar ca ele să fie împăcate cu cine sunt și nu cu ceea cum arată.

3. Andie McDowell

Sursa foto: Page Six

Anul nașterii: 1958

Andie McDowell a declarat pentru W Magazine că mitul despre frumusețe pe care i-ar plăcea cel mai mult să îl demonteze este acela că trebuie să fii tânără pentru a fi frumoasă:

Vârsta nu este un dezavantaj și nu trebuie să alergăm după tinerețe. Cu toții ar trebui să îmbrățișăm fiecare moment al vieții noastre.

4. Jennifer Anniston

Sursa foto: CNN

Anul nașterii: 1969

Sunt la vârsta la care sunt mai interesată ca niciodată de sănătatea mea, iar viața mea este fantastică, dar, conform societății, acesta este momentul în care ar trebui să mă pensionez.  Mă bucur de vârsta pe care o am și nu privesc îmbătrânirea ca pe un lucru negativ, ci ca pe un privilegiu.

5. Julianne Moore

Sursa foto: Vogue

Anul nașterii: 1960

Oamenii mi-au vorbit despre procesul îmbătrânire de la începutul carierii mele. Această idee că este ceva asupra căruia avem control sau că există un mod bun sau rău de a o face, pur și simplu nu este adevărată. De fapt,  atunci când simțim cu adevărat îmbătrânirea este atunci când o vedem în raport cu cât de mulți ani am trăit.

6. Sharon Stone

Sursa foto: Entertainment Tonight

Anul nașterii: 1958

La vârsta actuală, simt că aceasta este cea mai interesantă și creativă perioadă a vieții mele. Mă simt foarte, foarte fericită. Nu am fost niciodată atât de bucuroasă.

7. Cameron Diaz

Sursa foro: British Vogue

Anul nașterii: 1972

Ceea ce am de oferit oamenilor din jurul meu, datorită vârstei, e înțelepciunea pe care am dobândit-o prin experiențele pe care le-am avut. Aștept cu nerăbdare toți anii pe care îi am în față.

 

Distribuie articolul: